Veel mensen gaan nog steeds naar de supermarkt om drank te kopen. Maar wist je dat je je drank ook eenvoudig thuis kan laten leveren? Dit biedt namelijk enorm veel voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

De vele voordelen om je dranken gratis aan huis te leveren Drinks

Binnen 48u geleverd

Een online shop is 24/7 open. Je hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden. Daarnaast wordt je bestelling bij Drinks binnen de 48u aan huis geleverd.

Ruim aanbod

Online is het aanbod meestal veel groter dan in de winkel. Maak bij Drinks je keuze uit ons ruim assortiment bieren, frisdrank, water, warme dranken, zuivel ... en dat gewoon vanuit je zetel.

Coronaproof

De coronacrisis is nog niet voorbij. De 1,5 meter-regel blijft van kracht en we begrijpen het volledig dat je liever zo weinig mogelijk in volle winkels wil winkelen. Online je drank bestellen en laten leveren gebeurt helemaal coronaproof. Onze chauffeur levert je bestelling op veilige afstand, met mondmasker.

Gemakkelijk

Laat je je drank leveren, dan hoef je niet meer met zware flessen en bakken te sleuren, want dit wordt al voor jou gedaan. Daarnaast kan je veel makkelijker het aanbod bekijken en ontdekken welke dranken er in de aanbieding zijn.

Je hebt meer tijd voor leukere dingen

Ga je niet graag naar de winkel? Vind op onze website sneller de dranken die je zoekt via de eenvoudige zoekfunctie of filters. Zo heb je meer tijd over voor andere, leuke dingen.

Leeggoed halen we op en betalen we je direct terug

Ook al is je leeggoed niet afkomstig van onze winkel, onze chauffeur neemt het terug mee en betaalt het je onmiddellijk cash terug. Je kan er ook voor kiezen dat we het bedrag terugstorten op je rekening.

Milieuvriendelijk

Hervulbare flessen worden, wanneer je ze terugbrengt, uitgespoeld en klaargemaakt om opnieuw gebruikt te worden. Dit proces kunnen we wel 50 keer herhalen. Op die manier draag ook jij je steentje bij aan het milieu.