Met trots mogen wij bekendmaken dat ons drinkcenter de award heeft gewonnen voor beste drinkcenter van België
2020 - 2021! En wel om onderstaande redenen.

Drinks FEBED award3


Milieu

Nog voor Anuna De Wever de aandacht opeiste in de media, hadden we al vastgesteld dat consumenten zich meer en meer bewust worden van het milieu. De laatste decennia waren PET-wegwerkverpakkingen alomtegenwoordig omwille van het comfort. Je moest tenslotte enkel PET-drankflessen halen. Maar we zien meer en meer dat mensen omverpakkingen achterlaten in de winkel en, indien het mogelijk is, ook overschakelen op retour-verpakkingen in glas. Ongeacht de afvalberg speelt uiteraard ook de bewustwording mee dat oliederivaten niet onuitputtelijk zijn.

Daarnaast moet je ook beseffen dat wegwerpverpakkingen dubbel zoveel kosten. Je betaalt niet enkel de verkoopprijs, maar ook je PMD zak.

Comfort

We haalden het bij milieu reeds even aan, comfort is een mogelijke barrière voor de omschakeling naar glazen retourverpakkingen. Ze wegen niet alleen veel meer, maar je moet ze ook terugbrengen naar de handelaar of producent. Met onze webshop is dit verleden tijd. Onze bezorger neemt je leeggoed terug mee, dus hoef je hier zelf niet meer mee te sleuren.

Tijdsgebrek

Of dit tijdsgebrek nu komt vanuit het feit dat er meer en meer tweeverdieners zijn, of door de exponentiële groei van hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen, feit is dat we minder en minder tijd willen investeren in routinehandelingen zoals onze wekelijkse aankopen van drank. In onze webshop bestel je je drank waar en wanneer je wil. Binnen 2u kan je je bestelling afhalen in de winkel of je kan ervoor kiezen het thuis te laten bezorgen binnen de 48u.

eCommerce

Waar eCommerce in het begin enkel iets was voor de ‘early adopters’, is vandaag de dag eCommerce volkomen mainstream geworden. Misschien nog niet in alle sectoren, maar voor velen al een heel belangrijke trend. Daarom vonden wij het als drinkcenter belangrijk om hierin mee te gaan.

Winkelbeleving

Winkelen is ofwel een routinematige activiteit waar mensen liefst zo weinig mogelijk tijd in investeren, ofwel iets leuks en aangenaams waar we plezier aan kunnen hebben. Winkelbeleving speelt hierbij een belangrijke rol. Met dit in ons achterhoofd, ontstond ook de nieuwe webshop. Je kan bijvoorbeeld nu ook online genieten van onze promoties, producten sorteren op populariteit en laatst toegevoegd én via je eigen account kan je eerdere aankopen makkelijk opnieuw bestellen.

Komen eten-trend

Of het nu gelinkt is aan het bekende programma of dat het meer gedreven is door ons chronische tijdsgebrek, we willen tegenwoordig op een eenvoudige en snelle manier een diner kunnen organiseren met aangepaste wijnen. Het gezellig samen zijn primeert dikwijls op de kookbeleving. Organiseer je last minute een diner? Geen probleem. Zoals we al eerder aanhaalden, kan je binnen 2u je bestelling al afhalen in de winkel. Heb je iets meer tijd? Dan kan je je bestelling ook laten leveren binnen 48u.

Plan je feestje

Onze winkelmascotte dr.Inky (lees: drinky) staat je online en offline bij als assistent. Zo begeleidt hij je bij het plannen van je feestje via een gebruiksvriendelijke tool, de Partyplanner.

Tenslotte willen wij ook jou bedanken. Want zonder jou hadden we deze award nooit in de wacht kunnen slepen.

Bedankt!