Beste klant,

Door de overstromingen van de afgelopen dagen zijn er leveringsproblemen van Chaudfontaine naar onze winkels toe. De komende weken zullen zij helaas niet in staat zijn het Chaudfontaine-assortiment tijdig te leveren, waarvoor onze excuses.

Hieronder volgt het bericht van Coca-Cola/Chaudfontaine.

Zoals je waarschijnlijk al via de media hebt vernomen, zijn er ernstige overstromingen in de regio’s Luik en Namen. De provinciale fase van het rampenplan werd er afgekondigd en ook Chaudfontaine is zwaar geraakt.

Ook onze mineraalwatersite in Chaudfontaine is getroffen door deze overstromingen. We hebben meteen alle acties genomen om onze collega’s, de site en partners veilig te stellen.

Bijgevolg zijn er momenteel geen activiteiten in onze mineraalwatersite en kunnen we niet uitleveren vanuit Chaudfontaine.

We volgen de situatie op de voet op en hebben nauw contact met de autoriteiten. In de komende dagen zullen we de schade opmeten en alle acties nemen om zo snel mogelijk onze activiteiten te hervatten. Ondertussen bekijken we de dringendheid van de leveringen en zoeken we oplossingen via andere distributiecentra.

We bedanken je graag voor jullie begrip en doen al het mogelijk om zo snel mogelijk uit deze ongeziene situatie te geraken. We houden je op de hoogte eens we meer concrete info te delen hebben.

Met vriendelijke groeten,
Het Coca-Cola European Partners Team